Lliga de Campions
Esports Futbol 17/04/2012

Mourinho: "Sabem perquè vam perdre el partit de Champions de l'any passat. Aquest és diferent"

El portuguès ha tornat a fer referència al Barça i ha insinuat que a diferència de la temporada passada, en aquesta ocasió no han perdut a Munic per culpa de l'àrbitre

Ara
1 min
José Mourinho, donant instruccions a Munic ANDREAS GEBERT / EFE

BarcelonaJosé Mourinho ha tornat a tirar un dard enverinat contra el Barça, en aquesta ocasió després de la derrota en el partit d'anada de les semifinals de la Champions contra el Bayern de Munic (2-1). El tècnic portuguès ha insinuat que, a diferència d'ara fa un any, els àrbitres no han estat responsables de la derrota a terres bavareses.

"El partit de Champions que vam perdre l'any passat, ja sabem perquè el vam perdre. Aquest és diferent", ha dit Mourinho. "És una derrota que no em deixa 'feelings' negatius. Però penso que no mereixíem perdre, tot i que ho hem fet. Però això és futbol, i una eliminatòria a doble partit. Tenim un partit més per jugar al Bernabéu, i no hem de fer una remuntada història. A fora, perdre 2-1 és un resultat normal", ha afegit.

També hi ha hagut temps per la polèmica en el 'flash interview' a Televisió Espanyola, quan al de Setúbal no li ha agradat que el periodista li preguntés per si Coentrão havia comès un error en el segon gol del Bayern. "No he vist la jugada, m'ha agafat lluny. Però no m'agrada la pregunta, hi ha molta gent que ha fet un gran partit. I ell és un jove jugador que havia de fer un gran partit i ha complert".

stats