Futbol
Esports Futbol 14/10/2011

Mourinho: "Espero haver de complir la sanció a la Supercopa, perquè haurem guanyat títols"

El tècnic blanc ha assegurat que "és una mentida de les grosses" que es plantegés entrenar Portugal en els dos partits de repesca contra Bòsnia

M. S.
1 min
José Mourinho.

BrclonaJosé Mourinho ha assegurat en roda de premsa que: "És una mentida de les grosses, que em plantegés entrenar Portugal", i que: "No sé d'on surt això, però ni jo ni la Federació ens ho hem plantejat". Respecte aquests partits, a més, el portuguès ha dit que no té por que l'acumulació de partits pugui

També s'ha referit a les darreres enquestes sobre l'afecte que l'afició espanyola té al Madrid: "Diguin el què diguin les enquestes, el Madrid és el club més important de la història del futbol".

El tècnic blanc no ha volgut pronunciar-se sobre la polèmica sobre Del Bosque, i quan el periodista ha insistit en la pregunta, el cap de premsa del club ha dit que tenien molta pressa i ha obligat a passar el torn de pregunta.

Mourinho no s'ha aventurat a parlar de l'alineació de demà, però ha assegurat que "tots els jugadors que estan convocats poden jugar", i no ha descartat fer jugar d'inici Higuaín i Benzema. Tot i això, ha recordat que hi ha jugadors que estan tocats després dels partits de seleccions. A més, ha dit que Sahin està millor, però no encara com per jugar. Del rival, el Betis, ha assegurat que el veu "com un equip de Primera, ara i quan estava a Segona".

Finalment, el portuguès també ha parlat de la sanció que ha rebut a la Supercopa: "S'ha de complir, res més. Espero haver de complir-la l'agost vinent, seria molt positiu".

stats