Copa del Rei
Esports Futbol 26/01/2011

El Madrid encarrila la semifinal de Copa a Sevilla amb un gran gol de Benzema (0-1)

L'àrbitre no ha donat per bo un gol fantasma de Luis Fabiano al final de la primera part, i en la segona Ronaldo i Özil ha fallat un gol cantat que hauria sigut definitiu

Benzema celebra amb Mourinho el gol contra el Sevilla

BarcelonaEl Reial Madrid ha deixat l'anada de les semifinal de Copa encarrilada amb la victòria per la mínima al Sánchez Pizjuán en un partit molt mogut.

L'equip blanc s'ha trobat amb una ambient molt calent, com era d'esperar, i el Sevilla ha començat molt fort intimidant i atacant la defensa madridista, amb un Jesús Navas molt actiu per la banda dreta.El primer gol del partit, però, l'ha fet Karim Benzema, l'home més discutit de l'entorn madridista, en una gran jugada personal culminada amb dos retalls dins de l'àrea prodigiosos. Des del gol del francès fins al descans, el Sevilla ha tancat al Madrid al seu camp, però sense massa profunditat per la fermesa de la defensa del Madrid, que es troba molt més còmode defensant un resultat a favor que a l'inrevés.

I en l'últim minut de la primera part, Luis Fabiano ha encarat sol a Casillas, l'ha driblat i el seu xut a porteria buida la tret de sobre la mateixa línia Albiol, tot i que la pilota en realitat sí que ha entrat, per molt poc. En tot cas, la polèmica estava servida, i aquesta acció ha revolucionat la segona meitat.

En la represa el Sevilla ha sortit massa passat de voltes, i tot i tenir la possessió de la pilota durant tota la segona meitat, no n'ha sabut què fer. I el Madrid, tranquil al darrera, ha llançat tants contracop com a ha pogut, cada un més perillós que l'anterior. En un d'aquests, a 10 minuts pel final del partit, Ronaldo i Özil han fallat una ocasió claríssima que hauria deixat el partit i l'eliminatòria sentenciada.

I just després del xiulet final, a Iker Casillas li ha tirat una ampolla al cap des de la grada, tot i que sense conseqüències.

0 - Sevilla FC: Palop; Sergio Sánchez (Martín Cáceres, m.17), Alexis, Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas, Zokora, Romaric (Renato, m.51), Perotti; Kanouté i Luis Fabiano (Negredo, m.75).

1 - Reial Madrid CF: Casillas; Albiol, Sergio Ramos, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Xavi Alonso, Lass (Marcelo, m.56); Özil (Granero, m.85), Cristiano Ronaldo; i Benzamá (Di María, m.68).

Gol: 0-1, M.17: Benzemá.

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco (Comitè Navarrès). Als visitants Lass (m.08), Arbeloa (m.32), Khedira (m.57), Ronaldo (m.58) i Sergio Ramos (m.90), i als locals Luis Fabiano (m.20), Zokora (m.46), Alexis (m.48) i Fernando Navarro (m.83).

Incidències: Ramón Sánchez Pizjuán, 40.000 espectadors.