Esports Futbol 17/10/2011

Mourinho: "No és fàcil, però volem ser millors que la temporada passada"

El tècnic blanc ha parlat en la prèvia del partit del Madrid contra l'Olympique, mig any després de la seva darrera roda de premsa per un partit de Champions

Ara
1 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha explicat aquest dilluns en la prèvia del Reial Mdarid - Olympique de Lió de dimarts que les expectatives dels blancs són "ser millors que la temporada passada", tot i que apuntava "que serà difícil" perquè ja van "ser bons".

Era la primera roda de premsa en competició europea en sis mesos, després de la sanció de tres partits que li va imposar la UEFA per les seves paraules contra l'arbitratge del Madrid - Barça de les semifinals Champions de la temporada passada.

El portuguès ha assegurat que coneix "bé" l'Olympique, perquè s'hi ha enfrontat "molts cops", i n'ha destacat el "rigor tàctic i a pilota aturada". Sobre l'alineació que pugui plantejar, no ha descartat fer jugar Higuaín i Benzema alhora, però ha deixat la resolució del misteri per demà per no "acabar" amb el debat de la premsa.

Al respecte dels mitjans, també ha comentat que "si Di María i Benzema llegissin els diaris, no entendrien perquè han estat suplents i tindrien pànic", però que, com que no és així, entenen la dinàmica de grup. I encara ha afegit: "Higuaín fa dues setmanes era dolent i es parlava de per què no vam fitxar el Kun [Agüero] i avui tot és diferent".

stats