PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/03/2012

Mourinho: "La premsa ens critica quan parlem amb el cor dient la veritat i també quan no parlem"

El tècnic portuguès nega contactes amb el Manchester City i afirma que no hi ha "cap història" amb Casillas

Ara
2 min
José Mourinho durant el partit contra l'APOEL

BarcelonaMourinho ha explicat les raons del silenci del vestuari blanc després de l'empat a Vila-real comentant que "la temporada passada, durant les semifinals de Champions, es va parlar en roda de premsa. Es va parlar amb el cor i vosaltres [referint-se a la premsa] ens vau matar. Aquest any, durant el partit de Copa, el mateix. Es va criticar l'àrbitre amb el cor i ens van criticar. A Vila-real, en canvi, tots vam decidir no dir res. No criticar, no sortir per parlar en calent. Marxar sense crear problemes. Creiem que fèiem bé i també ens critiquen. El problema és vostre, la premsa hauria de decidir si voleu que parlem i diguem la veritat o si preferiu que callem. Si voleu fer sempre polèmica. Nosaltres no vam escalfar l'ambient aquell dia a Vila-real, estem tranquils. No sé si el problema és amb el Madrid o amb mi, però ens critiquen sempre. Pensem que hem fet bé, ja que no hi ha ni una sola notícia nostra contra els àrbitres".

El futur i Casillas

Sobre el seu futur, ha negat que "algú en el meu nom hagi negociat amb el Manchester City", i ha afegit que si no deixa clar què vol fer és "perquè no hi ha res per parlar". Sobre la seva relació amb Casillas, Mourinho ha dit que "no hi ha cap història", referint-se als rumors sobre la seva mala relació amb el porter. A més, ha volgut deixar clar que "no hi ha entorn de Mourinho. El meu entorn és personal, no professional". Mourinho, per cert, ha dit a un periodista francès que Varane serà millor que "Laurent Blanc". Ara, ha advertit que Varane és encara "un nen".

A Mourinho li han preguntat sobre si el preocupa el fet que al costat de l'hotel de concentració de Pamplona hi hagi una festa universitària que pot fer soroll: "No, no em preocupa. Ens han garantit condicions de seguretat a prop de l'hotel. A més, ja s'ha descansat. No ens preocupa una mica de soroll de gent jove gaudint, fins i tot pot ajudar. Ara, preferíem descansar en diumenge, però ens van dir que no es podia perquè jugaria el Barça contra l'Athletic".

Mourinho no ha volgut respondre a preguntes sobre qui farà jugar, ja que "són bones preguntes, de futbol, però prefereixo no explicar res". Ara, ha fet públic que Khedira està malalt i no podrà jugar. Sobre el rival, l'Osasuna, Mourinho ha dit que "ells tenen un estil de joc molt definit, que et pot agradar més o menys, però ells tenen el més important: un estil propi".

stats