Futbol
Esports Futbol 31/07/2012

Mourinho: "Jo, que no controlo ni casa meva perquè hi mana la dona, com puc controlar el club?"

El portuguès ha explicat les claus del seu èxit en una conferència a Los Angeles, on ha dit que tot rau en "la qualitat, la unitat, la passió, el mètode... No hi ha un únic motiu"

Ara
1 min
José Mourinho dirigint un entrenament de la pretemporada del Reial Madrid

Los AngelesJosé Mourinho ha explicat aquest dilluns a Los Angeles –on el Reial Madrid està fent l''stage' de pretemporada– les claus del seu èxit com a entrenador. Ha estat una conferència que s'ha allargat gairebé dues hores i en la qual ha dit que el seu no és un model no consisteixi a controlar-ho tot, sinó a procurar que tothom remi en la mateixa direcció.

"Jo, que no controlo ni casa meva, perquè allà hi mana la meva dona, ¿com puc controlar el meu club?" ha dit davant la insinuació de si exigia el control total del seu lloc de treball. Tanmateix, Mourinho ha aclarit que "quan em demostren que tots remen en la mateixa direcció sóc molt feliç i tot és més fàcil.

Durant la xerrada, el portuguès ha comentat que "el secret del nostre èxit és una qüestió complicada. M'ho han preguntat moltes vegades, sobretot la premsa. Qualitat, unitat, passió, mètode de treball... No hi ha un únic motiu. Són moltes coses".

José Mourinho, de gira pels Estats Units amb motiu de la pretemporada del Madrid, ha fet la conferència acompanyat del cos tècnic, en el qual no hi faltava Rui Faria o Aitor Karanka, i hi han assistit unes 200 persones.

stats