LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 13/03/2012

Mourinho respon les paraules de Messi: "Aquí l'educació ens fa sentir que tots som importants per igual"

El tècnic del Madrid respon les paraules de Leo Messi en què deia que Guardiola és molt més important que ell al club blaugrana

Ara
2 min
José Mourinho donant instruccions als seus jugadors en el partit que va enfrontar  el Reial Madrid i l'Espanyol diumenge passat.

MadridEl tècnic del Madrid, José Mourinho, ha respost les paraules del davanter argentí del Barça, Leo Messi, en què assegurava que al club bluagrana, Guardiola era més important que ell. "Aquí l'educació ens fa sentir que tots som importants per igual i cadascú, amb la seva missió, ha de fer el millor possible i aportar coses positives. Aquí tots som iguals", ha assegurat l'entrenador.

Mourinho també ha parlat sobre els cinc gols que va marcar Messi contra el Bayer Leverkusen i ha donat la seva opinió: "Em sembla molt bé. Marcar cinc gols no és fàcil ni a la Lliga ni a la Copa i molt menys a la Champions. Una nit molt bona per a ell".

Sobre el partit d'aquest dimecres contra el CSKA de Moscou, l'entrenador portuguès ha comentat que "cal ser molt seriosos i jugar a tope" i ha demanat el suport de l'afició "seria molt important". "Amb l'1-1, hem de tenir un peu al davant i un altre al darrere", ha continuat.

Sobre la possibilitat que el CSKA passi a quarts, Mourinho ha dit: "En el futbol no hi ha miracles. Si el CSKA guanya, no serà un miracle, serà perquè ells ho han fet molt bé o perquè nosaltres ho hem fet molt malament. Prefereixo ser optimista i pensar que guanyarem aquesta eliminatòria".

Respecte el seu futur, el tècnic portuguès ha dit que el seu futur no depèn dels resultats a la Lliga de Campions: "El meu futur no depèn d'aquesta eliminatòria, a no ser que el club em faci fora. Jo no vincularé la meva decisió a aquesta eliminatòria", ha dit, i ha assegurat que la seva decisió tampoc depèn".

Per últim, Mourinho ha parlat sobre com està l'equip: "Els nivells de confiança són alts, l'equip no té por de res ni de ningú, però a la Champions hi ha els millors i cada partit és complicat. No tenim cap obsessió negativa ni cap complex", ha conclòs.

stats