FUTBOL
Esports Futbol 30/01/2012

Mourinho: "Els que van intentar provocar divisions són els que ara escriuen que el Madrid serà campió"

El tècnic del conjunt blanc critica els mitjans de comunicació de Madrid i resta importància als set punts d'avantatge que el Madrid té respecte al Barça a la Lliga

Efe
1 min
Mourinho, a la banqueta del Camp Nou. GUSTAU NACARINO / REUTERS

LisboaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha restat importància als set punts d'avantatge amb què compta el conjunt blanc respecte al seu principal rival en la lluita per la Lliga, el Barça, i s'ha mostrat crític amb alguns mitjans de comunicació de la capital espanyola.

"Set punts? Poden dir-li molt a la premsa, però a mi no. Els que van intentar provocar divisions i crear conflictes són els mateixos que ara escriuen que el Madrid serà campió i que el Barça no té opcions de remuntar", ha assenyalat el tècnic en declaracions a l'agència de notícies Lusa.

Mourinho ha fet així referència a les informacions aparegudes a la premsa espanyola que apuntaven al deteriorament de la relació entre ell i alguns dels jugadors, suposadament contraris als plantejaments del portuguès en els seus partits contra el Barça.

En aquest sentit, el tècnic considera que els mitjans que es feien ressò d'aquestes diferències "són els mateixos que quan l'equip empati o perdi el primer partit" diran que el Madrid està "en crisi i després tractaran de dificultar l'equilibri del club". "No obstant això, jo estic tranquil i preparat per a tot", ha assegurat.

stats