Esports Futbol 12/07/2011

Mourinho: "Tinc dret a pensar que la justícia pot arribar i seré a la banqueta a la Champions"

L'entrenador del Reial Madrid ha concedit una entrevista a la pàgina web del club en què també ha considerat "fantàstica" la inversió de l'equip blanc

Redacció
1 min
José Mourinho, a la banqueta del Santiago Bernabéu.

BarcelonaJosé Mourinho ha parlat en una entrevista a la pàgina web del Reial Madrid i s'ha mostrat confiat respecte a la declaració que haurà de fer el dia 28 d'aquest mes a Nyon, on haurà de fer la seva defensa per la sanció la de la UEFA. "No m'he preparat res. Quan vas a dir la veritat no has de preparar res, és natural", ha assegurat. "Tinc el dret a pensar que la justícia pot arribar i, en aquest cas, seré a la banqueta".

El portuguès ha justificat el temps sense concedir entrevistes. "No he de parlar, altres fan el treball per mi. Hi ha gent que parla de mi, em posa a les portades i són ells els que parlen de temes tancats". En aquest sentit, ha volgut segellar la discussió sobre la capitania, que ha assegurat que serà per a Casillas "sempre que sigui titular".

També ha parlat sobre les inversions del seu club, que ha considerat "fantàstiques". "La gent parla de les quantitats durant l'època de Florentino Pérez, però quan valen avui Di María o Özil? Són gent que abans de venir aquí no sabien el que és tenir pressions en el món del futbol".

stats