FUTBOL
Esports Futbol 04/07/2011

Mourinho no vol que Casillas sigui el capità a la gespa

Segons el diari 'Marca', el tècnic creu que si el capità és el porter, que és lluny de les jugades, l'equip es queda en una situació d'indefensió per protestar a l'àrbitre

Redacció
1 min
Pedro supera Iker Casillas.

BarcelonaSegons publica el diari MarcaMarca, el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, té en ment treure-li el braçalet de capità a Iker Casillas amb la intenció que el porti un jugador de camp. En els seus anteriors equips, Mourinho sempre ha tingut jugadors de camp exercint les tasques de capità i vol que així sigui també al Reial Madrid: a l'Inter de Milà, era l'argentí Javier Zanetti l'encarregat de portar el braçalet, mentre que al Chelsea, Mourinho tenia un defensa central com a capità, John Terry.

Mourinho considera que el seu equip es queda en una situació de certa indefensió a l'hora de protestar les decisions dels àrbitres, perquè habitualment el capità, que és el porter, no és a prop de les jugades. I com a possibles substituts de Casillas, Mourinho proposa Sergio Ramos i Xabi Alonso.

La decisió, però, només seria per a la gespa, ja que per a la resta de funcions, per exemple en la negociació de les primes, Casillas seguiria portant els galons i tota la seva jerarquia.

stats