Lliga de Campions
Esports Futbol 18/09/2012

Mourinho: "El 'señorío' del Madrid és això, morir al camp i no la filosofia barata"

El tècnic portuguès es mostra molt orgullós de l'esforç i rendiment dels seus jugadors per remuntar contra el Manchester City en la primera jornada de Champions

Ara
1 min
José Mourinho a la banqueta del Bernabéu en el debut a la Champions

BarcelonaA diferència del dia del Sevilla, José Mourinho avui sí estava satisfet amb l'actuació del seu equip. Dels jugadors. "Això és el 'señorío' del Reial Madrid. Donar-ho tot al camp i no la filosofia barata", ha comentat en una entrevista amb TV3. I ha afegit que "encaixar un gol i continuar, encaixar un altre gol i continuar fins remuntar, això és l'esperit del Reial Madrid".

En altres declaracions, el tècnic portuguès ha afirmat que "avui sí que els jugadors marxen cansats a casa", deixant caure que altres dies, l'esforç dels seus no ha sigut total. "Avui m'han donat la raó. Era important per a mi veure que, quan volen, poden", ha dit l'entrenador del Madrid.

A més, Mourinho ha negat tenir problemes amb Sergio Ramos, que aquest dimarts s'ha quedat a la banqueta. "[La seva suplència] és una decisió 100% tècnica. Ja m'esperava la pregunta i vull aprofitar per negar que hi hagi cap problema de disciplina amb ell".

stats