MUNDIAL DE CLUBS
Esports Futbol 11/12/2011

El Kashiwa serà el rival del Santos a les semifinals del Mundial de Clubs

El campió de la Lliga japonesa s'ha desfet del Monterrey de Mèxic gràcies als llançaments des dels onze metres (4-3) després que el partit acabés amb empat a un gol

BarcelonaJa estan definides les semifinals del Mundial de Clubs que es disputa al Japó. El Kashiwa Reysol serà el rival del Santos de Neymar a l'altra semifinal de la competició. I és que el conjunt japonès ha superat contra pronòstic l'equip mexicà en un partit en què han demostrat més cor i més ganes per endur-se el triomf.

El primer gol del partit l'ha aconseguit el Kashiwa al 53' de partit gràcies a Domingues, que amb una gran volea ha donat avantatge als nipons. Però cinc minuts més tard, al 58', Suazo ha empatat després rematar dins de la xarxa una passada del Chelo Delgado.

A les acaballes del partit el Kashiwa ha disposat de diverses ocasions, però sense èxit. En els trenta minuts de pròrroga tots dos equips han gaudit de diverses ocasions però s'han topat amb els porters. Amb l'1-1 s'ha passat als penals

I des dels onze metres els japonesos han estat més encertats que els mexicans i Hayhasi ha donat el triomf, històric, al Kashiwa, que s'ha imposat per 4-3 el Monterrey.