Futbol
Esports Futbol 08/09/2014

Munir debuta en la golejada d'Espanya contra Macedònia (5-1)

El davanter del filial blaugrana ha jugat un quart d'hora en el primer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016. Busquets i Pedro han marcat

Munir el Haddadi lluitant amb VAnce Sikov, durant l'Espanya-Macedònia / JOSÉ JORDAN / AFP

BarcelonaMunir el Haddadi ha estat un dels grans protagonistes de la victòria per golejada de la selecció espanyola contra Macedònia (5-1). El davanter blaugrana, de 19 anys i d'origen marroquí, no ha marcat però ha disputat els seus primers minuts amb el combinat estatal absolut.

Espanya no ha tingut cap problema per derrotar Macedònia, tot i que la selecció visitant ha tingut una mica més de presència del que es preveia al Ciutat de València, l'estadi del partit. El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha fet jugar d'entrada tres blaugranes (Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedro), tres jugadors que han disputat els noranta minuts. Els altres dos, Bartra i Munir, han sortit al segon temps.

En un terreny de joc que no estava en molt bones condicions però això no ha estat. impediment perquè Espanya dominés el partit des del principi, i tan sols cedís un xic de protagonisme al tram final del primer temps. En qualsevol cas, la victòria dels de Del Bosque mai no ha perillat.

Al quart d'hora s'ha obert el marcador gràcies a un clar penal sobre Silva que ha transformat Sergio Ramos. I a la jugada posterior, Paco Alcácer ha fet el segon gol gràcies a una magnífica triangulació amb assistència final de Juanfran.

Macedònia estava fora del partit però ha pogut entrar novament a escena gràcies a un penal matusser de Juanfran que ha transformat Ibraimi a la mitja hora. A partir d'aquí el conjunt rival ha pogut fer alguna arribada tímida a la porteria de Casillas, tot i que el perill real el duia el combinat espanyol, que ha obligat al porter Pacovski a lluir-se. Tanmateix, la resistència de Macedònia s'ha acabat al límit del descans amb un xut des de la frontal de Sergio Busquets que ha desviat lleugerament un defensa.

A la represa no hi ha hagut temps per a l'especulació ja que Silva ha fet el quart –després d'una gran paret amb Jordi Alba– al minut 50. Cesc ha enviat una pilota al pal i Pedro, al límit del temps reglamentari, ha arrodonit la golejada aprofitant una bona passada a l'espai i picant la pilota per sobre del porter.