Lliga de Campions
Esports Futbol 14/03/2012

El Chelsea (4-1) elimina el Nàpols després d'una pròrroga i un partit vibrant a Londres

Un gol d'Ivanovic al minut 104 ha permès al conjunt anglès desfer l'empat en una eliminatòria que s'ha hagut de decidir en el temps extra

Drogba salta en l'acció del gol de Terry en el Chelsea-Nàpols

BarcelonaUn gol d'Ivanovic al minut 104 ha donat la classificació als quarts de final de la Champions al Chelsea, que ha superat el Nàpols després d'un duel agònic que ha acabat 4-1 després d'una pròrroga. Els anglesos, a través dels gols de Drogba i Terry, han aconseguit capgirar el marcador de l'anada (3-1 a Itàlia), però Inler ha tornat a donar provisionalment la classificació als italians. A falta d'un quart d'hora, Lampard, de penal, ha igualat l'eliminatòria i ha forçat la pròrroga.

A Stamford Bridge s'ha vist l'eliminatòria més emocionant dels vuitens de final. El 3-1 de l'anada a favor del Nàpols contra el Chelsea s'ha repetit a la tornada a favor dels anglesos i el bitllet als quarts de final s'ha hagut de decidir a la pròrroga.

Drogba, amb un remat de cap al minut 28, ha situat l'1-0 al marcador. Mata ha disposat d'alguna bona ocasió per ampliar l'avantatge, però no ha sigut fins a la segona meitat quan el Chelsea ha trobat el camí del gol per fer el 2-0. L'encarregat de marcar-lo ha sigut Terry, amb una brillant rematada de cap després d'un córner. Aquest resultat classificava als anglesos, que han patit en defensa amb les contres dels napolitans. La resposta italiana no s'ha fet esperar i Göhkan Inler, tres minuts després, ha fet el 2-1 que tornava a classificar per a quarts de final al Nàpols.

Al minut 76 i després d'un penal, Lampard ha aconseguit marcar el 3-1, obligant l'eliminatòria a resoldre's al temps extra. I aquí, un gol d'Ivanovic als 104 minuts ha donat el passaport per als quarts de final als anglesos.