2a Divisió
Esports Futbol 26/10/2011

El Nàstic cau a Almeria i continuarà com a cuer de Segona (3-1)

Els de Joan Carles Oliva s'han deixat tres punts més al camp d'un Almeria que duia tres partits sense guanyar i continuen sense conèixer la victòria aquest curs

El grana Fernando Morán, en el partit contra l'Hèrcules al Nou Estadi

BarcelonaEl Nàstic ha caigut per 3-1 a l'estadi Juegos del Mediterráneo i continuarà com a cuer de Segona Divisió sense que els grana hagin guanyat encara un sol partit aquesta temporada.

L'Almeria ha dominat des de l'inici, jugant per les bandes i explotant la velocitat dels seus extrems, i Aleix Vidal i Aarón han gaudit de les primeres ocasions per avançar el quadre local. L'1-0 ha arribat d'hora, al minut 10, després que Rodri tallés amb la mà un centre de Vidal i Ulloa transformés el penal.

Tot i això, el Nàstic s'ha refet i Morán aconseguia l'empat poc abans de la mitja hora després d'aprofitar una passada de Powel, que havia controlat dins l'àrea. L'empat, però, ha fet reaccionar els blanc-i-vermells, que han buscat de nou l'avantatge, que ha arribat al cap de pocs minuts, gràcies a un altre gol d'Ulloa, que havia aprofitat una passada de Soriano mal defensada per Rodri.

Morán hauria pogut empatar just abans del descans, però la seva rematada ha acabat impactant al pal. I al segon temps, l'Almeria tornaria a explotar la velocitat de les seves bandes, i la pressió de Soriano a la sortida de pilota dels granes ha obligat el porter Rubén Pérez a fer un mal refús, que ha aprofitat el mateix jugador blanc-i-vermell per fer el 3-1. A partir d'aleshores, els locals s'han dedicat a controlar el partit, i el Nàstic només ha pogut intentar-ho amb aproximacions esporàdiques.