Vila-real
Esports Futbol 27/02/2011

Nilmar, al descompte, rescata un punt per al Vila-real al camp del Racing de Santander (2-2)

El Racing ha tingut moltes ocasions per marcar i ha fet mèrits per emportar-se els tres punts, però no ha estat prou encertat de cara a porteria

Cani (Vila-real) supera Munitis (Racing) en una acció espectacular

SantanderUn gol del brasiler Nilmar, al temps afegit, ha donat un empat al Vila-real i ha impedit que el Racing aconseguís la tercera victòria consecutiva des que Marcelino García Toral s'ha fet càrrec de l'equip.

El Racing s'ha avançat al minut 3 amb una jugada per la banda que ha culminat Ariel, sol davant Diego López. Però a partir d'aquí el Vila-real ha dominat el joc davant un conjunt que ha ajuntat les línies en defensa i que, al contraatac, ha creat més perill que l'equip visitant. Així han arribat les ocasions d'Ariel, Kennedy, Adrián i Munitis per ampliar l'avantatge.

El Vila-real només ha reaccionat a la recta final del primer temps, ja que després del descans el Racing ha continuat assetjant la porteria visitant.

Amb l'entrada de Cazorla per Cristobal, però, els groguets s'han despertat i han aconseguit el gol gràcies a Marco Rubén, amb una rematada de cap. Però l'alegria ha durat poc, ja que només dos minuts més tard, Giovani ha combinat amb Munitis i el primer ha aconseguit marcar amb un llançament creuat.

Els locals haurien pogut augmentar l'avantatge amb un nou contraatac de Giovani, però ha estat el Vila-real qui ha empatat, per mitjà de Nilmar, que ha rematat un servei de cantonada.

Racing 2 – Vila-real 2

RACING: Toño; Pinillos, Torrejón, Henrique, Christian; Kennedy (Arana, 69'), Lacen, Adrián, Munitis (Cisma, 76'); Ariel (Giovani, 64') i Rosenberg.

VILA-REAL: Diego López; Mario, Marchena, Musacchio, Catalá (Wakaso, 79'); Cani, Valero, Marcos Gullón (Nilmar, 70'), Cristobal (Cazorla, 62'); Rossi i Marcos Rubén.

GOLS: 1-0 (3') Ariel. 1-1 (66') Rubén. 2-1 (68') Giovani. 2-2 (92') Nilmar.

ÀRBIRE: Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Targetes grogues a Munitis, Arana, Marcos Gullón, Catalá i Musacchiko. Targeta vermella a l'entrenador visitant Juan Carlos Garrido.

ESTADI: El Sardinero, 16.385 persones.