Catalunya-Hondures
Esports Futbol 24/12/2010

Òmnium Cultural i la FCF reivindicaran el model educatiu català en el partit de la selecció

L'entitat catalana vol tornar a liderar i canalitzar el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem i ho farà aprofitant el ressò mediàtic del partit de la selecció catalana

Albert Solé
1 min
La selecció catalana jugarà el seu tradicional partit nadalenc.

BarcelonaLa presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, va trucar ahir al president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Casals, per organitzar conjuntament una resposta popular a la sentència del Tribunal Suprem en contra del model educatiu català. Òmnium ja va liderar la resposta a la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut amb la manifestació del 10 de juliol amb més d'un milió de persones al carrer, i aquest cop ho vol tornar a fer aprofitant el ressò mundial i mediàtic que tindrà el partit de la selecció catalana. "Tenim un nou al·licient per anar al Catalunya-Hondures amb el qual ningú no comptava", ha dit avui al diari ARA Jordi Casals. La Federació Catalana s'ha posat a disposició d'Òmnium per col·laborar en qualsevol iniciativa que impliqui defensar la llengua catalana contra els atacs exteriors, i interiors. "Demano a tots els catalans i catalanes que assisteixen a aquest partit per demostrar la unió que hi ha en temes com aquests, i no les falsedats que s'estan dient en alguns partits polítics, concretament en dos, i no en diré els noms", afirma el president de la Federació.

Òmnium i la FCF han convocat una roda de premsa dilluns que ve on explicaran exactament quines iniciatives han pensat per fer evidentment el rebuig de Catalunya a la sentència del Tribunal Suprem.

stats