PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/02/2011

Osasuna i Mallorca empaten al Reyno de Navarra en un partit insuls (1-1)

El partit entre els homes de Camacho i Laudrup ha estat molt fluix i tots dos s'han hagut de conformar amb sumar un punt

Chori Castro i Camuñas es disputen la pilota

PamplonaL'equip pamplonès ha tornat a sumar a casa, però ha desaprofitat una bona ocasió per encadenar dos triomfs seguits, després de la victòria davant el Reial Madrid, davant d'un Mallorca que ha tallat una ratxa de tres derrotes consecutives i en el qual va debutar el japonès Aki Ienaga.

Els locals s'han avançat amb un gol d'estratègia mitjançant Puñal, que va picar una falta lateral que Aranda va rematar de cap al segon pal i en el rebuig Flaño va situar l'1-0 als 8 minuts.

Osasuna es va mostrar imprecís en defensa i un error de Sergio va costar un ensurt de Nsue, remat que va rebutjar Ricardo.

A més, l'equip navarrès no va estar encertat per a 'matar' el partit. Camuñas i Soriano, per partida doble, no van encertar davant el marc d'Aouate.

Michael Laudrup, tècnic del Mallorca, va decidir canviar de bandes a Castro i Pereira. Aquest va sorprendre l'Osasuna per la banda esquerra i el seu centre cap enrere el va enganxar Castro per igualar de tir ras als 37 minuts.

L'única ocasió clara del segon acte va ser per l'Osasuna i en el minut 89, però ni Pandiani ni Lekic definir davant el marc del Mallorca, que almenys va frenar la seva ratxa de derrotes

Fitxa tècnica:

1 - Osasuna: Ricardo; Nelson, Sergio, Miguel Flaño, Monreal; Puñal, Soriano (Vadocz, m.61); Cor (Calleja, m.61), Pandiani, Camuñas, i Aranda (Lekic, m.83).

1 - Mallorca: Aouate, Cendrós, Rubén, Ramis, Kevin; Martí, Tejera (Aki, m.67); Pereira, De Guzmán, Castro (Sergi, m.73), i Nsue.

Gols: 1-0, m.8: Miguel Flaño. 1-1, m.37: Castro.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Comitè Gallego). Ha amonestat a Monreal (m.60) i a Martí (m.44)

Incidències: Partit de la 22a jornada de Lliga disputat a l'estadi Reyno de Navarra davant 15.403 espectadors