PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/04/2011

El Mallorca buscarà una victòria davant del Sevilla per assegurar-se la permanència

L'equip de Michael Laudrup intentarà aconseguir la segona victòria consecutiva al seu camp després de derrotar el Saragossa (0-1), que quasi els assegura continuar una temporada més a Primera

Redacció
2 min
Michael Laudrup, a la banqueta en el partit contra el Barça.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Mallorca i Sevilla disputaran avui un partit important i transcendental per als seus respectius interessos, que passen per assegurar la permanència per part balear i seguir optant a llocs europeus en el cas dels andalusos.

L'equip de Michael Laudrup intentarà aconseguir la segona victòria consecutiva al seu camp després de derrotar el Saragossa (0-1) i situar-se amb 41 punts a la taula, que li asseguraria, pràcticament, continuar una temporada més a Primera Divisió.

Webó i Pereira, tots dos sancionats, seran les baixes més importants del conjunt de Laudrup, però recuperarà el canadenc nacionalitzat holandès Jonathan de Guzmán.

El tècnic del Sevilla, Gregorio Manzano, torna a la capital balear després de la seva polèmica sortida del Mallorca, que encara cueja amb demandes creuades als jutjats.

El Sevilla afronta demà el partit de Mallorca amb la intenció de mantenir l'escalada a la zona alta de la taula i no renunciar a l'assalt de la quarta plaça en aquest tram final de la Lliga.

L'equip de dirigeix Manzano es presenta a Palma amb tres partits sense perdre -un empat a Sevilla davant del Barça i dues victòries, a València i com a local contra el Saragossa-, fet que ha motivat que es comencin a fer comptes per entrar en llocs de Lliga de Campions, objectiu de la campanya.

Per això, la formació andalusa necessita pràcticament fer un ple de victòries en les vuit jornades que resten i esperar més d'una punxada del Vila-real o del València, en quarta i tercera posició de la taula, respectivament.

El Sevilla avui es troba amb una dificultat afegida, a més de l'oposició del rival, ja que dos dels seus jugadors més determinants, el davanter malià Frederic Kanouté i l'extrem dret Jesús Navas, s'han quedat a Sevilla per lesió.

stats