PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/04/2011

El València busca una victòria urgent contra el Getafe

Encara que a hores d'ara el València és un dels aspirants més clars per retornar al primer torneig continental, l'objectiu del club és acabar en tercer lloc, i això passa per guanyar avui el Getafe

Redacció
2 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'equip d'Unai Emery viatja a Getafe després d'haver perdut en els tres últims partits de competició oficial i amb la urgència de reprendre el camí de la victòria

Encara que a hores d'ara el València és un dels aspirants més clars per retornar al primer torneig continental, l'objectiu del club és acabar en tercer lloc, per la qual cosa lluita aferrissadament amb el Vila-real, amb el qual està empatat a 54 punts, en el tram final del torneig.

Per aconseguir-ho, l'equip d'Unai Emery necessita fer un pas endavant per trobar la seva identitat futbolística i, sobretot, ha de mostrar una major solidesa defensiva que la que ha mostrat en els últims temps.

Aquest vespre el València no pot comptar amb el porter Vicente Guaita, amb problemes en un canell, i qui ocupi la porteria serà amb tota probabilitat el veterà César Sánchez, amb Moyà com a suplent, encara que la lesió no és greu, ja que si el partit s'hagués jugat diumenge, Guaita hauria pogut jugar.

Entre els jugadors no disponibles, per diferents motius es troben el sancionat Joaquín, els lesionats Albelda i David Navarro i els que han tingut problemes de comportament o amb l'entrenador com és el cas de Chori Domínguez, Miguel i Vicente.

Una altra de les claus de la trobada estarà en l'estat de forma dels futbolistes que han viatjat per jugar amb les seves seleccions, entre els quals el que menys possibilitats té de jugar és l'argentí Éver Banega, que va arribar a València el passat dijous després els seus compromisos amb la selecció del seu país.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Per la seva banda, el Getafe també tindrà l'enèsima oportunitat per allunyar-se dels llocs de descens que cada dia aguaiten més al club madrileny, victoriós en només un dels catorze partits oficials que ha jugat des que va començar el 2011.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Ara, el descens està a només cinc punts i cada jornada que passa, la distància es va reduint. Els quaranta punts de la teòrica salvació no arriben i els homes de Míchel necessiten guanyar com més aviat millor per acostar-se a aquesta xifra. I el primer equip d'un calendari complicat (Reial Madrid, Vila-real o Sevilla) serà el València d'Unai Emery.

Per doblegar el conjunt l'entrenador del Getafe haurà de fer front a diverses baixes. Per lesió no podran jugar Jaime Gavilán, Rafael López, Adrián Colunga i Juan Albín. Per sanció, Derek Boateng també veurà el partit des de la grada.

stats