Ascens 2a B
Esports Futbol 02/06/2012

La Pobla guanya 2-0 al Ejea a l'anada del 'play-off' d'ascens a Segona Divisió B

Els locals han marcat dos gols en quatre minuts, obra de Jordi Roca i Rubén Casanova, que deixen molt ben encarrilada l'eliminatòria

BarcelonaLa Pobla de Mafumet ha deixat molt ben encarrilada la seva eliminatòria contra l'Ejea, després de vèncer 2-0 en el partit d'anada que s'ha celebrat aquest dissabte. Dos gols consecutius de Jordi Roca i Rubén Casanova donen avantatge als tarragonins de cara a la tornada a terres aragoneses.

Després d'una primera meitat sense gols, Jordi Roca ha obert el marcador al minut 68, amb un bon gol de falta directa. Poc després, Rubén Casanova ha aprofitat una bona jugada des de la banda de Boniquet per fer el definitiu 2-0.

Si La Pobla supera l'eliminatòria al partit de tornada, accedirà a la fase final, una última eliminatòria que decidirà qui ascendeix a Segona B.