FASE ASCENS SEGONA B
Esports Futbol 30/05/2015

La Pobla de Mafumet supera el Tuilla i segueix endavant en la fase d'ascens a Segona B

El Figueres, en canvi, cau derrotat contra el Numància B i s'acomiada del somni de l'ascens

El Figueres s'ha acomiadat del somni de pujar a Segona B / TWITTER @UEFIGUERES

BarcelonaSort diferent per als dos equips catalans que aquest dissabte disputaven els seus partits de la fase d'ascens a Segona Divisió B. La Pobla de Mafumet ha aconseguit superar el Tuilla mentre que el Figueres ha caigut contra el Numància B.

La Pobla de Mafumet, després del 0-0 de l'anada a terres asturianes, ha aconseguit aquest dissabte un triomf per la mínima contra el Tuilla que li permet passar a la segona ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió B. Emaná, al minut 30, ha aconseguit l'únic gol de l'eliminatòria.

No ha tingut tanta sort el Figueres. Els de l'Alt Empordà defensaven l'1-2 aconseguit a Vilatenim. Però el Numància B ha aconseguit, al minut 18, capgirar l'eliminatòria (pel valor doble dels gols fora de casa) amb un gol de Loza a la sortida d'un córner. Tot i que els figuerencs han pressionat a la recerca del gol, aquest dissabte no han tingut sort i s'han acomiadat del somni de l'ascens.