Supercopa d'Europa
Esports Futbol 24/08/2011

El Porto deixa Álvaro Pereira fora de la convocatòria per jugar la final de la Supercopa contra el Barça

El lateral uruguaià podria estar a punt de fitxar pel Chelsea, i el conjunt l'ha deixat fora de la llista. Tampoc hi seran Alex Sandro ni James Rodríguez, però hi entra Defour

Redacció
1 min
Hulk, un dels jugadors més perillosos del Porto

BarcelonaLa llista del Porto per jugar aquest divendres la final de la Supercopa d'Europa contra el Barça ha deixat algunes sorpreses. La més notable és l'absència d'Álvaro Pereira.

La decisió del tècnic, Vítor Pereira, es basa en el fet que l'uruguaià podria estar a punt de signar pel Chelsea, que dirigeix l'exentrenador dels portuguesos André Villas-Boas.

Qui sí que ha entrat a la llista de convocats és el migcampista belga Steven Defour, un dels fitxatges estrella del Porto per aquesta temporada, provinent de l'Standard de Lieja.

Tampoc hi seran dos defenses més: Alex Sandro, acabat de fitxar del Santos, i Emídio Rafael, lesionat. Pereira podria fer servir l'uruguaià Fucile per cobrir el lateral esquerre davant la manca d'efectius.

A més, tampoc entren a la convocatòria dos jugadors que han disputat l'últim Mundial sub-20: el davanter colombià James Rodríguez i el migcampista argentí Juan Manuel Iturbe, fitxat aquest estiu. Finalment, Pereira deixa fora també el central francès Eliaquim Mangala, fitxat, també, de l'Standard de Lieja per set milions d'euros.

Llista de convocats: Bracali, Helton, Fucile, Maicon, Otamendi, Rolando, Săpunaru, Belluschi, Defour, Fernando, Guarín, João Moutinho, Souza, Cristian Rodríguez, Djalma, Hulk, Kleber i Varela.

Cal recordar que una de les peces més determinants del club la temporada passada per la consecució de l'Europa League, Radamel Falcao, ha abandonat el club recentment per fitxar per l'Atlètic de Madrid per 40 milions d'euros.

stats