Futbol
Esports Futbol 25/09/2011

Portugal concedeix a José Mourinho la medalla d'or del Mèrit Turístic

L'entrenador del Reial Madrid és una de les quinze figures distingides pel govern portuguès amb un guardó que reconeix la promoció del país a l'exterior

Efe
1 min
L'entrenador del Madrid, José Mourinho

LisboaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, és una de les quinze figures distingides pel govern portuguès amb la medalla d'or del Mèrit Turístic, un guardó que reconeix la promoció del país a l'exterior.

El premi serà lliurat el proper dimarts, Dia Mundial del Turisme, a l'Escola de Turisme i Hostaleria de Lisboa, en una cerimònia presidida pel ministre d'Economia lusità, Álvaro Santos Pereira. Mourinho, que ha guanyat la seva fama internacional gràcies als seus triomfs esportius a Portugal, Anglaterra, Itàlia i Espanya, va ser ja investit doctor honoris causa en futbol per la Facultat de Motricitat de la Universitat Tècnica de Lisboa.

A més, ha rebut altres reconeixements internacionals com el de "millor entrenador de club del món" el 2004, 2005 i 2010, concedit per la Federació Internacional d'Estadístiques del Futbol (IFFHS).

La Ryder Cup, la competició de golf més important del món que enfronta cada dos anys a Europa i als Estats Units, també va escollir el 2010 a Mourinho com l'ambaixador lusità per al campionat que se celebrarà el 2018 a Portugal.

stats