Lliga de Campions
Esports Futbol 26/04/2012

José Mourinho monopolitza tots els titulars de la premsa internacional per explicar el KO del Madrid

Els mitjans de comunicació d'Itàlia, Portugal, França, Anglaterra i Alemanya centren l'eliminació del Reial Madrid en la figura de l'entrenador

Ara
1 min

BarcelonaLa foto de José Mourinho de genolls a la vora del camp durant la tanda de penals és la imatge triada pels diaris esportius italians per resumir l'eliminació del Reial Madrid a mans del Bayern en semifinals de la Lliga de Campions. "Els penals i el Bayern: Chao Mourinho", titula 'La Gazzetta dello Sport', que destaca que Cristiano Ronaldo va fallar "en el millor moment".

L'eliminació del Reial Madrid a mans del Bayern apareix a la majoria de les portades dels diaris de Portugal, que destaquen que el seu compatriota José Mourinho no va aconseguir accedir a la que hagués estat la seva tercera final de la Lliga de Campions. Els diaris esportius 'A Bola' i 'O Jogo' destaquen també que l'entrenador portuguès va anunciar la seva continuïtat.

"Sorpresa, sorpresa" és el titular del diari esportiu 'L'Équipe' francès per descriure l'eliminació del Reial Madrid de José Mourinho.

La premsa anglesa subratlla que l'entrenador del Reial Madrid va quedar eliminat. "Després de quedar eliminat de la Lliga de Campions en una agònica tanda de penals, José Mourinho va dir que donarà suport als herois del Chelsea a la final contra el Bayern", destaca el diari 'The Guardian'.

La premsa alemanya, per la seva banda, coincideix a subratllar que el Bayern va aconseguir el seu somni de jugar la final de la Lliga de Campions. "Som a la final" titula en dialecte bavarès el rotatiu esportiu 'Kicker', que qualifica Neuer de "nou heroi".

stats