PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/03/2011

L'AFE, el CSD i "Futbol Draft" impulsaran el Partit de les Estrelles

El Partit de les Estrelles vol ser un acte de reconeixement i homenatge als futbolistes adscrits a l'Associació de Futbolistes Espanyols

Redacció
1 min

BarcelonaEl Consell Superior d'Esports (CSD), l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i "Futbol Draft" signaran demà un conveni de col.laboració per a la celebració del Partit de les Estrelles del futbol espanyol, que es jugarà el proper 25 de maig.

El secretari d'Estat per l'Esport, Jaime Lissavetzky, el president de AFE, Luis Rubiales, i Javier Lasagabaster, en representació de "Futbol Draft", signaran el document a la seu de CSD (12:30), en presència del director general de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Fernando Hierro.

El Partit de les Estrelles pretén ser un acte de reconeixement i homenatge als futbolistes espanyols amb un partit entre jugadors adscrits a la AFE i un equip de promeses seleccionat entre els nominats als Premis Futbol Draft.

Segons ha informat el CSD, Jaime Lissavetzky també subscriurà demà amb la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans un compromís de col laboració per a la difusió i promoció de l'esport en general i el futbol en particular.

stats