VALÈNCIA
Esports Futbol 22/01/2011

El València busca consolidar-se i el Màlaga assentar el seu nou projecte

Els d'Unai Emery s'enfronten al Màlaga a Mestalla (22 hores) amb l'objectiu d'aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva a la Lliga

Redacció
2 min
Mata ha marcat en els darrers minuts el gol del triomf del València contra el Llevant

ValènciaValència i Màlaga mesuren les seves forces a Mestalla en un partit en què l'equip local vol consolidar la seva millora amb la cinquena victòria consecutiva.

Mentre que el València és quart i té com a principal objectiu guanyar per poder tenir opcions d'aconseguir el tercer lloc, el Màlaga, que s'ha reinventat en l'equador de la Lliga, tractarà de guanyar després de l'empat contra l'Athletic i la derrota a Barcelona.

Per aconseguir-ho, els malaguenys hauran de trencar una ratxa negativa a Mestalla, on no guanyen des de fa 55 anys (la seva última victòria a l'estadi valencià es remunta a la temporada 54-55).

L'equip que entrena Unai Emery afronta el partit amb molta moral després de les quatre victòries que acumula, ja que des de l'empat a 3 a casa amb l'Osasuna, ho ha guanyat tot.

La infermeria de l'equip s'ha començat a buidar o al menys, a veure com alguns jugadors ja es troben a la recta final de la seva recuperació. Tot i això, segueixen sent baixa els porters César Sánchez i Miguel Ángel Moyà, a més de David Albelda.

Els problemes als isquiotibials de Vicente Rodríguez el deixen fora de l'equip, al qual poden tornar després de ser baixa per sanció Aduritz i Joaquín.

L'objectiu del València és aprofitar l'inici de la segona volta, on s'enfrontarà a equips que lluiten per la permanència, per aconseguir un bon coixí de punts i així afrontar amb més calma el proper mes, quan tornarà a competir a Europa i començarà a jugar contra equips de la zona alta de la Lliga.

Per la seva banda, el Màlaga, a un punt del descens, comença la segona volta amb la intenció de distanciar-se dels llocs perillosos en la nova etapa que ha començat, amb cinc fitxatges. L'equip malagueny, que va perdre la passada setmana contra el Barça sense donar una bona imatge, busca puntuar en un dels camps més difícils de Primera.

El tècnic, Manuel Pellegrini, recupera el lateral dret Jesús Gámez, que va tenir problemes físics i no va poder jugar al Camp Nou.

stats