Selecció Catalana
Esports Futbol 30/12/2011

Prop de 35.000 persones acompanyaran la selecció aquesta tarda contra Tunísia

La Federació ha superat totes les previsions, ha hagut d'obrir zones de l'Estadi Lluís Companys que no estaven previstes i queden molt poques entrades a la venda

Ara
1 min
Cesc Fàbregas entra a l'hotel de concentració de la selecció catalana enmig dels aficionats.

BarcelonaSi al final la gent s'anima amb el bon temps potser fins i tot es podria arribar als 40.000 espectadors. Això és el que creuen des de la Federació Catalana de Futbol per al partit d'aquesta tarda entre Catalunya i Tunísia. Entre entrades venudes i invitacions, aquest migdia ja hi haurà segures 35.000 persones a l'estadi, un fet que satisfà la Federació, que havia fet una previsió menor per evitar riscos. De fet, ja s'han hagut d'obrir zones de l'Estadi Olímpic que no estava previst obrir davant l'elevada demanada.

Els jugadors de la selecció convocats, menys Puyol amb molèsties, s'han concentrat a l'Hotel Plaza per dinar i escoltar les indicacions de Johan Cruyff abans de pujar a l'estadi posteriorment. A l'hotel, la Federació els ha fet entrega del regal habitual en aquests casos per agrair-los l'esforç de venir a jugar amb la selecció. Aquest any els han regalat un iPhone.

stats