ESPANYOL
Esports Futbol 01/03/2011

Laudrup: "Hem quedat una mica tocats després de fallar el penal"

El tècnic del Mallorca s'ha mostrat satisfet per la victòria del seu equip davant l'Espanyol i ha destacat, sobretot, el rendiment dels seus futbolistes en la segona part

Redacció
1 min

Cornellà de LlobregatEl danès Michael Laudrup, entrenador del Mallorca, s'ha mostrat molt satisfet per la victòria del seu equip davant l'Espanyol i ha destacat, sobretot, el rendiment dels seus futbolistes en la segona part, en la qual han marcat dos gols i han sentenciat el partit, allunyant-se més del descens.

"Després del descans, en Dudu [Aouate, el porter] pràcticament no ha tocat una pilota, ho hem fet prou bé. Hem vist porta dues vegades a la represa i crec que la victòria és merescuda", ha apuntat el tècnic. Laudrup ha confessat que el seu equip "ha quedat una mica tocat després de fallar el penal al principi del partit".

Els tres punts que ha aconseguit el Mallorca l'acosten a les posicions còmodes de la taula: "Ara podem mirar una mica més tranquils al futur, ens allunyem del descens i veurem la resta de partits d'una altra manera".

El preparador ha felicitat Sergio Tejera i al japonès Aki: "Fins a mi m'ha sorprès, però seria injust dir que ha canviat el partit".

Laudrup ha defensat a la seva plantilla davant algunes preguntes que qüestionaven la falta d'intensitat en altres partits, més baixa que la que han tingut a Cornellà. "Excepte el Barça, la resta d'equips no juguen al mateix nivell sempre. Però estic molt orgullós dels meus jugadors i no tinc prou elogis per a tots ells", ha assegurat.

stats