PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

La Reial Societat vol deixar perfilada la permanència davant d'un Llevant amb ratxa positiva

Els donostiarres no han tingut gaire temps per superar el resultat contra l'Espanyol (4-1), que els va deixar seqüeles d'un centre del camp tocat per algunes lesions

Redacció
2 min

BarcelonaLa Reial Societat intentarà seguir sumant punts avui davant el Llevant. Amb un quart triomf consecutiu a Anoeta, els bascos deixarien molt perfilada la permanència davant un rival que arriba amb una positiva ratxa de triomfs que l'han allunyat de la zona descens.

Els donostiarres no han tingut gaire temps per superar el revés del partit que van perdre davant l'Espanyol (4-1), que va deixar seqüeles no només en el pla emocional sinó també en el físic amb el centre del camp tocat per les lesions.

Xabi Prieto i Antoine Griezmann han entrat finalment en la convocatòria després de superar dos esquinços, també està recuperat el medi punta David Zurutuza, que era un dels que més preocupaven quan va acabar el partit a Cornellà-El Prat.

El capità Mikel Aranburu torna a l'equip després de la sanció per complir un cicle de targetes i el tècnic local Martín Lasarte fa 20 homes per aprofitar fins l'últim moment.

L'any passat tots dos equips van disputar aquest partit a la Segona Divisió i el va guanyar la Real per 3-1. El Llevant no ha vençut mai a l'estadi d'Anoeta encara que ha sortit en dues de les seves últimes quatre visites amb algun punt.

El Llevant afronta el duel a Anoeta en el millor moment de la temporada després d'haver sumat quatre victòries en les cinc últimes jornades, una d'elles fora de casa, a El Madrigal contra el Vila-real (0-1).

Luis García, entrenador del Llevant, perd per lesió el davanter equatorià Felip Caicedo i als migcampistes Gorka Larrea i Sergio González, mentre que va deixar fora de la llista de convocats a Héctor Rodas, David Cerra, Miguel Robusté i Wellington Silva.

El preparador madrileny va avançar que jugaran com titulars els mateixos futbolistes que en l'últim partit de Lliga contra l'Osasuna, amb el canvi obligat de l'uruguaià Cristian Stuani pel lesionat Caicedo, i amb Xisco Muñoz com acompanyant.

D'aquesta manera, mantindrà a Asier del Horno a l'eix de la defensa al costat de Sergio Ballesteros. A més, Xavi Torres i Vicente Iborra es mantindran en el centre del camp, tot i que Miguel Pallardó està recuperat de la lesió, amb Valmiro Lopes 'Valdo' i Juanlu Gómez en les bandes.

stats