LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 13/04/2011

White Hart Lane, un tràmit per al Reial Madrid

El Reial Madrid afronta avui un dels partits de Lliga de Campions més importants de l'any, i alhora un dels més assequibles, al camp del Tottenham

Redacció
2 min
Mou s'aferra a la Champions

BarcelonaVuit anys ha tardat el Reial Madrid a tenir unes semifinals de Lliga de Campions tan a prop. Però abans els blancs hauran de defensar el seu ampli avantatge (4-0) davant d'un sempre perillós Tottenham i el seu estil anglès, que els fa lluitar fins al final.

Si es compleixen els pronòstics, White Hart Lane serà l'escenari previ a unes semifinals que són tan esperades com morboses contra l'etern rival. El Tottenham va pagar al Bernabéu la inexperiència de disputar els primers quarts de final de Lliga de Campions de la seva història, i el seu somni seria una remuntada històrica.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Una remuntada com la que va protagonitzar el Tottenham de Bill Nicholson en la temporada 1961-62. Anava perdent a casa del Górnik Zabrze per quatre gols i amb marcador a zero fins que en els últims vint minuts va anotar dos gols. Van haver d'esperar a la tornada per rematar la feina i va ser llavors, a White Hart Lane, on van batre els polonesos amb un clar 8-1.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Tot i ser conscients de l'extrema dificultat de remuntar l'eliminatòria, Harry Redknnap i el seu equip arriben amb la confiança recuperada després d'una jornada de lliga en la qual van deixar una bona imatge amb un triomf contra l'Stoke.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Per la ment del portuguès passa alinear un trivot al mig del camp per enfortir el centre del camp i donar pausa al frenètic ritme que imposarà el Tottenham. Avui el Reial Madrid voldrà la pilota i Esteban Granero és una peça important per tenir-la i es perfila titular. L'absència de Lass Diarra per lesió li obre les portes per ser el tercer home al mig del camp, al costat de Sami Khedira i Xabi Alonso.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Els blancs tenen diversos jugadors a una targeta de sanció –Sergio Ramos, Carvalho, Raúl Albiol, Di María i Cristiano Ronaldo–, i això fa que Mourinho mediti donar descans a algun d'ells. Arbeloa passarà al lateral dret en lloc de Ramos i Di Maria es perfila suplent.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Serà el retorn de Mourinho a Londres, ciutat que adora per la seva etapa al Chelsea. De les seves visites a l'estadi del Tottenham guarda bons records. Tres victòries en quatre partits. Mourinho ha guanyat els quatre quarts de final que ha disputat. El partit d'avui és un pas més cap a l'anhelat objectiu de la décima per al madridisme.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats