Futbol
Esports Futbol 24/10/2011

El comitè d'entrenadors de la RFEF premia Pochettino, Lluís Carreras i Marc Carmona

El nou premi Ramón Cobo premia els entrenadors de Primera, Segona, Segona B i 1a i 2a de futbol sala que hagin destacat al llarg de la temporada anterior

Ara
1 min

BarcelonaEl Comitè d'entrenadors de la Federació Espanyola de futbol ha creat el premi Ramón Cobo (nom de l'anterior president del Comitè) per als entrenadors més destacats de Primera, Segona, Segona B de futbol i Divisió d'honor i Divisió de plata de futbol sala. En la seva primera edició ha premiat Mauricio Pochettino, de l'Espanyol, Lluís Carreras, del CE Sabadell, i Marc Carmona, del Barça Alusport, entre d'altres.

L'Espanyol, amb Pochettino al capdavant, va destacar per fer una gran primera volta i convertir Cornellà-El Prat en un fortí, Lluís Carreras va aconseguir l'ascens del Sabadell a Segona divuit temporades després i Marc Carmona, al Barça de futbol sala, va aconseguir guanyar tots els títols en joc la temporada passada.

La resta de guardonats han estat Paco Herrera, del Celta; els dels altres grups de 2a B: Antonio Acosta (Alcalá), Juan Carlos Pouso (Mirandés) i Iñaki Alonso (Múrcia). El premiat de la Divisió de plata de futbol sala ha estat David Ramos, del Puertollano.

stats