Lliga Italiana
Esports Futbol 23/12/2010

Rafa Benítez i l'Inter de Milà rescindeixen "amistosament" el contracte que acabava el 2012

El malestar entre el tècnic madrileny i la directiva interista va fer-se evident just després de guanyar el Mundial de clubs d'Abu Dhabi

Redacció
1 min
Rafa Benítez en una roda de premsa de l'Inter de Milà.

BarcelonaEs veia a venir de fa dies i era una qüestió d'hores. Rafa Benítez ha deixat de ser l'entrenador de l'Inter de Milà per mutu acord entre les dues parts. Avui el club interista ha emès un comunicat en què anuncia la resolució "consensuada i amb recíproca satisfacció" del contracte que vinculava Benítez amb l'Inter des d'aquest estiu i fins al 30 de juny de 2012. El tècnic madrileny, en el mateix comunicat, agraeix al club "la important experiència professional i les victòries viscudes junts", amb relació a la Supercopa italiana i el recent Mundial de clubs.

Segons els mitjans de comunicació italians, Rafa Benítez cobrarà uns 3 milions d'euros per facilitar la seva sortida, ja que la situació era insostenible. L'Inter de Milà no ha tingut un inici de temporada fàcil: té moltes lesions, és setè de la lliga italiana (amb dos partits menys) i va perdre amb l'Atlètic de Madrid la final de la Supercopa d'Europa. El malestar acumulat entre el tècnic i la directiva va esclatar el passat 18 de desembre, just després d'imposar-se al Mazembe en la final del Mundial de clubs. En la roda de premsa posterior Benítez va demanar "respecte" per la seva feina, "suport" al seu equip i "més fitxatges". Poc després el president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, va considerar aquestes paraules "inapropiades".

La premsa italiana ja apunta el nom del seu substitut, que podria ser l'exentrenador de l'etern rival, el Milan, el brasiler Leonardo, que es podria fer públic en qualsevol moment.

stats