Reial Madrid
Esports Futbol 20/01/2012

Ramón Calderón: "Florentino ha unit el seu destí al del seu entrenador, ha perdut el cap"

L'expresident del Reial Madrid creu que "ara sí que hi ha debat" perquè Mourinho "fa d'entrenador i de president" i el seu representant, Jorge Mendes, "es passeja per les les oficines del club com si fossin seves"

Ara
1 min
José Mourinho.

BarcelonaRamón Calderón, en una entrevista al programa La Graderia d'Ona fm, ha criticat durament la gestió del president del Reial Madrid, Florentino Pérez, a qui acusa d'haver donat el poder del club a José Mourinho.

"He vist defensar el dit a l'ull de Mourinho i una pancarta al Bernabéu, és una barbaritat. Em dóna la sensació que ara sí que hi ha un debat. Mourinho fa d'entrenador i de president. Florentino ha unit el seu destí al del seu entrenador. En el món del futbol ha perdut el cap", ha dit.

L'expresident blanc confessa que molts jugadors de l'equip no tenen bona relació amb el tècnic portuguès i que no es parla amb Kaká "des de fa quatre mesos". Tampoc li sembla bé el paper del seu representant, Jorge Mendes, que "es passeja com si les oficines del club fossin pròpies i utilitza el despatx de l'entrenador com si fos seu".

stats