Espanyol
Esports Futbol 29/06/2012

Raúl Tamudo debuta amb derrota amb el Pachuca mexicà en un torneig de pretemporada

L'exjugador de l'Espanyol ha entrat en el minut 66 i no ha pogut ajudar el seu equip a trencar l'empat a zero. En la tanda de penals, ha marcat el seu llançament

Raúl Tamudo ha debutat amb el Pachuca mexicà en el minut 66 de partit

BarcelonaRaúl Tamudo ha debutat amb el Pachuca mexicà al torneig amistós de la Copa Banorte, en un partit que el seu equip ha perdut a la tanda de penals davant el Pumas per 2-3. El davanter català ha començat el partit com a suplent i ha entrat al terreny de joc al minut 66.

Tamudo no ha pogut trencar l'empat a zero i el partit s'ha resolt des dels onze metres. Allà, l'exblanc-i-blau ha llençat el segon penal del Pachuca i l'ha transformat, posant el 2-1 a la tanda. Els seus companys Julio Gómez, Daniel Arreola i Víctor Mañón han fallat els següents penals i han donat el triomf als Pumas.

El quadrangular serveix de preparació per a la lliga.