Lliga de Campions
Esports Futbol 15/02/2011

Raúl atura el València a Mestalla (1-1)

Un gol de l'exdavanter del Reial Madrid a la segona meitat ha deixat l'eliminatòria de vuitens de final igualada per a la tornada

Raúl i David Navarro.

València p { margin-bottom: 0.21cm; } El València CF ha empatat amb el Schalke 04 (1-1) en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que s'ha jugat a Mestalla, Soldado ha avançat el conjunt local al minut 17, però Raúl ha aconseguit el gol de la igualada al minut 64.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El conjunt local ha estat mereixedor del partit durant bona part dels minuts i ha estat qui ha tingut millors oportunitats de gol, però una acció aïllada del Schalke 04 a la segona meitat ha complicat la classificació de l'equip Valencià, que ara haurà de guanyar a Alemanya o buscar un empat amb gols.

p { margin-bottom: 0.21cm; } València, 1: Guaita, Miguel, Ricardo Costa, Navarro, Mathieu (Alba, m.78); Topal, Tino Costa, Ever Banega (Vicente, m.67), 'Chori' Domínguez (Joaquín, m.67); Soldado i Aduriz.

Schalke 04, 1: Neuer, Uchida, Howedes, Metzelder, Schmitz; Kluge, Matip, Jurado (Edu, m.83), Farfán (Draxler, m.78); Raúl i Huntelaar (Hao, m.90).

Gols: 1-0, m.17 Soldado. 1-1, m.63 Raúl.

Àrbitre: Aleksei Nikolaev (RUS). Groga a Ricardo Costa (València) i a Matip i Jurado. Expulsat Schmitz, per doble amonestació.

Incidències: 46.000 espectadors a Mestalla.