Futbol
Esports Futbol 19/04/2012

Raúl: "El meu futur esportiu no passa per Europa"

L'exdavanter del Reial Madrid ha confirmat que no seguirà al Schalke 04 i confessa que, malgrat haver rebut "dues ofertes molt temptadores d'Espanya", no tornarà a la Lliga ni a "cap lliga potent" i marxarà fora d'Europa

Ara
1 min
Raúl anuncia que deixa el Schalke en roda de premsa

BarcelonaRaúl González ha anunciat aquest migdia que deixarà el Schalke 04 a final de temporada i ha reconegut que no jugarà a Espanya. "No tornaré a la Lliga. He rebut dues ofertes molt temptadores, però vull seguir gaudint i posar les bases d'una futura carrera en el món del futbol", ha afirmat en roda de premsa.

"El meu futur esportiu no passa per Europa. No jugaré a una lliga potent com la Bundesliga. Durant les pròximes setmanes estudiaré ofertes i prendré una decisió", ha explicat Raúl, a qui ja s'ha vinculat amb algun club del Qatar.

L'exmadridista ha reconegut que deixar el Schalke 04, on hi ha jugat dos anys, no ha sigut una decisió fàcil de prendre. Però la voluntat de passar temps amb la seva família ha tingut molta influència en aquesta decisió. "Vull dedicar temps a estar amb ells, ja que no ho he pogut fer gaire en els últims anys".

stats