Champions
Esports Futbol 05/11/2013

El Reial Madrid madura amb la Juve i frega els vuitens amb un empat a Torí (2-2)

Cristiano i Bale donen un punt als blancs, que tenen la classificació pràcticament tancad, i deixen la Juve tocada a la cua del grup B

NATALIA ARROYo

BarcelonaA fuetades i embranzides puntuals. Però també amb moments de domini i possessió. Un Reial Madrid versàtil i polivalent ha sigut capaç de sumar un punt a Torí, per deixar la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions pràcticament tancada. A sis punts del Galatasaray i el Copenhaguen, contra qui encara ha de jugar, l'equip de Carlo Ancelotti té la primera plaça a l'abast i només necessita un empat en les pròximes dues jornades.

S'ha avançat el Juventus amb un gol d'Arturo Vidal de penal, després d'una falta innocent de Varane sobre Pogba. Era el minut 41. El gol premiava els mèrits de l'equip italià, que ha portat el pes del partit durant el primer temps. Un xut creuat de Cristiano ha sigut l'única ocasió dels blancs, que han vist com Casillas evitava l'1-0 en un remat de cap de Marchisio i un xut potent d'Arturo Vidal.

Ha durat poc l'avantatge per als 'bianconeri'. Una errada greu de Cáceres, que ha fet una cessió enrere criminal, ha regalat l'empat a Cristiano al minut 51. Bale, poc després, s'ha tret un xut sec amb l'esquerra per fer l'1-2.

La reacció del Juventus ha sigut instantània i Llorente, de cap després d'una centrada de Cáceres des de la dreta, ha pogut batre Casillas per fer el 2-2. L'empat obliga l'equip d'Antonio Conte a no fallar en les pròximes dues jornades.