Supercopa
Esports Futbol 16/08/2011

Mourinho continua en silenci i Karanka farà la roda de premsa prèvia a la tornada de la Supercopa

El tècnic portuguès no atendrà els mitjans per segon cop consecutiu, després que decidís no parlar a al final del partit d'anada contra el Barça al Bernabéu

Redacció
1 min
Aitor Karanka

BarcelonaPer segon cop consecutiu, Mourinho guardarà silenci i serà Aitor Karanka qui atendrà els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a la tornada de la Supercopa. El tècnic portuguès ja va decidir no fer declaracions després del partit d'anada, on Reial Madrid i Barça van empatar a 2. En aquella ocasió, Karanka va fer la roda de premsa.

El segon entrenador del Madrid va explicar que no hi havia cap raó concreta sinó que es tracta d'una dinàmica que han decidit tirar endavant aquesta temporada, durant la qual els dos tècnics alternaran la seva participació a la sala de premsa.

D'altra banda, el Reial Madrid ha decidit viatjar finalment el dia abans del partit, i aquest dimarts al vespre -acabat l'entrenament- agafaran un vol que els durà fins a Barcelona, on ja quedaran concentrats. En un principi, el conjunt blanc havia ideat un desplaçament el mateix dia de partit, aprofitant que l'enfrontament es disputa a les 11 de la nit. Finalment, han canviat d'opinió.

stats