Esports Futbol 18/09/2012

El partit entre Reial Madrid i Manchester City aixeca el teló al "Grup de la Mort"

Els campions de la Premier League i la Lliga BBVA s'enfronten en un duel d'alta volada

Jordi Mestre
2 min
Cristiano Ronaldo i José Mourinho

BarcelonaEl Reial Madrid rep el Manchester City (20.45 h, La 1 i TV3) en un partit corresponent a la primera jornada del Grup D, el més complicat d'aquesta edició de la Champions League. Els blancs necessiten una victòria per recuperar confiança després d'un inici de temporada molt irregular a la Lliga.

Antecedents

El Reial Madrid i el Manchester City no s'han trobat mai en cap competició europea oficial. Els anglesos van imposar-se còmodament al Vila-Real en el seu últim partit contra un equip de la Lliga BBVA, corresponent a la fase de grups de la passada temporada.

Reial Madrid

L'equip de Mourinho arriba al matx amb la moral tocada després de la derrota al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla de Míchel. El tècnic blanc, que va assegurar que després del duel que "no tenia equip", es va mostrar més optimista el dilluns. El tècnic portuguès podria sortir d'inici amb tres migcampistes, utilitzant Modric i Khedira per davant de Xabi Alonso, per disposar d'un major control al mig del camp i intentar que el seu equip reaccioni d'una vegada per totes. Jugadors com Coentrao, preferit del tècnic en les grans ocasions, o Benzema, que encara no ha marcat cap gol aquesta temporada, podrien sortir d'inici per fer front al campió anglès.

Manchester City

El projecte multimilionari del xeic Al-Thani afronta la seva segona participació a la Champions amb l'objectiu de millorar la decebedora actuació de la passada campanya. L'entrenador dels citizens, l'italià Roberto Mancini, podria optar per una aproximació defensiva, amb el trio Touré-Barry-Javi García, o bé sortir amb l'onze de gala i lluitar per la possessió de la pilota mitjançant la qualitat de Silva, Nasri i Tévez. El 'Kun' Agüero, ex de l'Atlètic de Madrid, és dubte degut a la lesió que arrossega des del primer partit de la Premier contra el Southampton: l'argentí, però, ha viatjat amb el grup i ha assegurat al seu Twitter que té "bones sensacions" respecte al partit. Javi García, ex del Reial Madrid, podria sortir d'inici per contrarrestar la parella Modric-Alonso.

Alineacions probables

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira, Modric; Di María, Benzema i Cristiano Ronaldo.

Manchester City: Hart; Maicon, Kompany, Lescott, Kolarov; J. García, Barry, Y. Touré, Silva; Tévez i Agüero/Balotelli.

stats