Lliga de Campions
Esports Futbol 18/10/2011

El Madrid es desfà amb molta facilitat de l'Olympique de Lió al Bernabéu (4-0)

L'equip francès ja no és tant ferotge com ho era abans, i cau golejat a Madrid amb gols de Benzema, Khedira, Özil i Sergio Ramos

A. Solé
El porter del Lió Lloris amb els jugadors del Madrid celebrant el gol d'Özil.

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha desfet sense problemes de l'Olympique de Lió amb una golejada plàcida al Bernabeú. L'equip francès no s'assembla gaire a aquell que sempre li complicava les coses als blancs, ni al que els va eliminar fa dos anys als vuitens de final de la Champions.

Karim Benzema, que jugava de davanter i Higuaín era suplent, ha marcat el primer gol del Reial Madrid en la primera part en rematar sol al segon pal un córner servit per Özil, i pentinat per Cristiano Ronaldo al primer pal. Això era al minut 19, però tota la primera part ha sigut un monòleg blanc sobre l'equip francès, que no ha acabat amb més gols perquè l'àrbitre li'n ha anul·lat un a Cristiano.

En la represa, tot just començar, Khedira ha aprofitat una relliscada de Kone en defensa per fer el 2-0 i deixar el partit tocat de mort. I Özil poc després l'ha deixat vist per sentència amb el tercer, i sense cap capacitat dec per part del Lió. Amb el partit agonitzant Sergio Ramos ha fet el quart davant la passivitat de la defensa francesa, que ja s'havia rendit.

Amb 9 punts en tres partits el Madrid ja està virtualment classificat pels vuitens de final de la Champions.