1a DIVISIÓ
Esports Futbol 15/10/2011

El Madrid supera el Betis amb un 'hat trick' de Gonzalo Higuaín (4-1)

Una gran segona part dels de Mourinho fa que els blancs superin un Betis que ha fet un gran primer temps però que s'ha enfonsat amb el primer gol després del descans

José Dorado i Cristiano Ronaldo.

BarcelonaEl Betis ha plantat cara durant la primera part, però a la represa ja no ha pogut seguir el ritme del Madrid, que ha estat molt encertat en els darrers metres. Higuaín ha estat el protagonista amb tres gols.

El primer gol ha arribat al 46', obra d'Higuaín, després d'una bona jugada de Ronaldo, que ha cedit el gol a l'argentí. Dotze minuts més tard Kaká ha situat el 2-0 al marcador després de rebre dins de l'àrea una altra gran passada de Ronaldo, que aquest dissabte no ha mullat però sí que ha estat generós amb els seus companys.

Més tard, i en tan sols cinc minuts, tres gols. Dos dels de Mourinho i un del Betis. El primer, el 68', ha estat de Jorge Molina, que ha engaltat un fort xut amb l'esquerra i ha posat l'ai al cor a l'afició blanca. Però ha estat un miratge. Al 69' i al 73' Higuaín ha fet dos grans gols -el primer retallant el porter, i el segon, de cullera- i ha sentenciat el partit.

El 4-1, pel que s'ha vist en el primer temps ha estat excessiu, però la punteria del Madrid davant de porteria ha tingut un alt percentatge. L'argentí Higuaín, amb vuit gols, es troba en un gran moment de forma ja que ha fet dos hat trick en les dues darreres jornades de Lliga.