COPA DEL REI
Esports Futbol 03/02/2011

Mourinho: "L'equip que es pensi que té menys opcions de guanyar serà qui guanyi"

El tècnic portuguès es mostra satisfet per arribar a la final. "Hem volgut recuperar el prestigi del Reial Madrid a la Copa del Rei", ha dit l'entrenador

Nuria García
2 min
José Mourinho durant el partit contra el Sevilla de Copa del Rei.

BarcelonaJosé Mourinho es va mostrar satisfet després que el seu equip es classifiqués per a la final de la Copa del Rei, que jugarà amb el Barça. "Per la nostra trajectòria, som l'equip que mereix estar a la final. Per poder arribar aquí, hem hagut de jugar quatre partits, dos contra el Sevilla i dos contra l'Atlètic. Han estat deu partits en un mes i hem pagat la factura, perquè en la història d'aquesta competició, el Madrid jugava dos partits i marxava cap a casa. Hem volgut recuperar el prestigi del Madrid a la Copa del Rei", ha dit Mourinho, que ha dit que les dues eliminatòries que han jugat els donaran "experiència" i els ajudaran "a créixer com a equip".

L'entrenador portuguès ha afirmat que no tenen més ganes de jugar la final pel fet d'enfrontar-se al Barça: "Tenim les ganes normals de jugar una final i d'intentar guanyar, com sempre. En les finals no existeixen favorits. L'equip que es pensi que té menys opcions de guanyar serà qui guanyi".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Tot i estar content per arribar a la final, Mourinho creu que la data de la final no és potser la més encertada per als equips que juguen la Lliga de Campions. "És una final que es juga a mitjans d'abril, una data una mica estranya. Esperem que el Barça i nosaltres anem endavant a la Champions, el València també, tot i que ells no juguen la final de Copa. Però quan els equips d'altres països estaran més pendents de preparar els quarts i les semifinals de la Lliga de Campions, nosaltres estarem preparant la final de Copa", ha comentat.

Sobre el partit contra el Sevilla, Mourinho ha dit que no volien especular i que han sortit a intentar marcar. "Ells havien d'arriscar i era fonamental no perdre el control del partit. Oportunitat darrere oportunitat hem aconseguit marcar un gol", ha explicat, i ha afegit que han "gestionat bé el resultat".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Mourinho també ha parlat de les crítiques que rep per fer rotacions o no fer-les. "És més fàcil ser periodista que entrenador. Si fem rotacions i surt malament, l'entrenador ho fa malament; si no fem canvis, l'entrenador també ho ha fet malament perquè l'equip està cansat", ha afirmat, dirigint-se a la premsa.

Sobre les declaracions de Pandiani, en què el davanter de l'Osasuna criticava Cristiano Ronaldo, Mourinho ha estat clar i ha defensat el seu jugador: "Pandiani hauria de pagar per publicitat gratuïta. Avui ha tingut els seus minuts de glòria. Cristiano ha fet molt per a l'equip, no ha marcat, però no passa res. És el jugador que és, i diumenge tornarà a ser aquí".

stats