LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 17/03/2011

Mourinho: "Prefereixo evitar l'Inter i el Chelsea. Emocionalment és difícil jugar contra els amics"

El tècnic diu que s'ha d'entendre com una cosa normal que el Reial Madrid hagi passat a quarts de final i es torna a queixar del calendari

Nuria García
2 min
José Mourinho animant els seus jugadors durant el partit contra l'Olympique de Lió.

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, s'ha mostrat satisfet després d'aconseguir el passi per als quarts de final de la Lliga de Campions. "Algun dia havia de passar, és normal que passi", ha dit l'entrenador que, respecte el sorteig que se celebrarà aquest divendres, prefereix "evitar l'Inter i el Chelsea". "Emocionalment és difícil jugar contra els teus amics. Si ha de ser, serà, som professionals. Hi ha germans que juguen contra germans i la vida continua", ha apuntat.

Sobre el partit, Mourinho ha dit que el seu equip ha jugat un partit "complet, defensivament i ofensiva", si bé ha tornat a demanar més implicació de l'afició que omple el Santiago Bernabéu: "Per a mi, el Bernabéu ha jugat bé però ha jugat poc. Ha estat d'aquest tipus de jugadors que juga bé cinc minuts, després juga malament i s'amaga... m'agraden més els jugadors que juguen els 90 minuts. Potser es creix en la competició i és millor als quarts i potser és encara millor a semifinals", ha comentat el portuguès, que també ha dit que s'ha de veure com "una cosa normal" que el Madrid sigui a quarts.

L'entrenador s'ha tornat a queixar per enèsima vegada del calendari. Ha estat quan se li ha preguntat per la titularitat de Cristiano Ronaldo, tot i tenir molèsties. "No ha estat fàcil, però penso que el futbol és com la vida: viu l'avui, que no saps què passarà demà. Si avui haguéssim caigut eliminats, no hi hauria hagut quarts per jugar-los. Ell tenia confiança per poder jugar", i ha afegit: "Amb el regal que ens han fet de jugar dissabte contra l'Atlètic de Madrid, potser llavors no podrà. No podrà recuperar-se, tenim, a diferència d'altres equips, poc temps per recuperar-nos i segurament, no podrà jugar".

Sobre el detall que han tingut els jugadors del Reial Madrid i l'Olympique de Lió de mostrar al final del partit unes samarretes donant suport a Éric Abidal, Mourinho ha estat clar: "Són coses que estan més enllà de rivalitats. Tots estem junts. Qui no està amb Abidal en aquests moments? No té res a veure amb qui juga, tots volem que això acabi bé, que torni a jugar a futbol, que estigui bé... el que el Madrid ha fet avui és el que tothom sent i pensa".

stats