FUTBOL
Esports Futbol 03/05/2012

Els 10 gestos més polèmics de Mourinho i els jugadors del Madrid

Després de proclamar-se campions contra l'Athletic Club, Cristiano va fer una botifarra. Aquest és només un dels gestos del llarg historial que acumulen els blancs en les dues temporades que fa que Mourinho és a la banqueta

Ara
2 min
Mourinho agredeix Tito Vilanova / TV3

BarcelonaTot just després de proclamar-se campions de Lliga a San Mamés, Cristiano Ronaldo va dedicar una botifarra al jugador de l'Athletic Javi Martínez. Aquest és només un dels gestos polèmics de la llarga llista que els jugadors i el tècnic dels blancs han dedicat als equips i les aficions rivals des que José Mourinho és entrenador del Reial Madrid.

1. Botifarra de Cristiano Ronaldo a Javi Martínez a San Mamés, després que els blancs es proclamessin campions de Lliga.

2. Botifarra de Pepe a l'afició del Barça durant la final de la Copa del Rei del 2011 a Mestalla.

3. Mourinho celebra un gol just al davant de la banqueta on hi havia els jugadors suplents i el cos tècnic del Vila-real. Després va dir que al darrere hi era el seu fill i que l'havia celebrat amb ell.

4. En un partit de Lliga al camp de l'Osasuna, després de rebre crits en contra, Cristiano Ronaldo va dedicar un munt de gestos despectius als aficionats del Reyno de Navarra. Entre ells, el portuguès va endur-se el dit índex a la templa per dir que els aficionats de l'Osasuna estaven bojos. A més, es va encarar amb el jugador de l'Osasuna Walter Pandiani.

5. Cristiano Ronaldo va demanar calma als aficionats del Camp Nou en l'últim clàssic de la temporada 2011/2012 després de marcar un gol.

6. Cristiano Ronaldo, en el derbi contra l'Atlètic de Madrid del gener del 2011, va fer callar el Calderón, imitant el gest que va fer Raúl al Camp Nou l'any 1999.

7. Després de perdre contra el Barça a la Copa del Rei d'aquest 2012, a l'aeroport del Prat Mourinho i Cristiano Ronaldo van fer gestos per anunciar que creien que els havien robat.

8. Mourinho va dedicar una botifarra als seguidors de l'Sporting per celebrar el tercer gol del seu equip.

9. En la seva primera visita a San Siro després de deixar l'Inter, el Madrid s'enfrontava a la Lliga de Campions contra el Milan, l'etern rival de l'Inter. Mou va aixecar tres dits recordant als aficionats del Milan els tres títols (Lliga, Copa i Lliga de Campions) que havia aconseguit entrenant l'Inter.

10. A la Supercopa d'Espanya, el tècnic blanc va ficar el dit a l'ull del segon entrenador del Barça, Tito Vilanova. Després va dir que no sabia qui era 'Pito' Vilanova.

stats