FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 04/02/2011

Rivaldo enamora l'afició del São Paulo amb 38 anys

Rivaldo va ser el gran protagonista de la darrera jornada de futbol al Brasil. Amb 38 anys, va demostrar que segueix en forma

Redacció
1 min

São PauloRivaldo havia tornat enguany al Brasil per jugar al club on es va formar, el Mogi Mirim, i del qual curiosament també n'és el propietari i president. Sorprenentment, el São Paulo va decidir fitxar-lo tot i que s'acosta als 39 anys, i responent a aquells que deien que ja no té nivell per jugar en un club gran, Rivaldo ha fet el primer gol al torneig estatal Paulista davant del modest Linense. L'estadi de Morumbi, que va veure una soferta victòria local per 3 a 2, es va rendir a qui fou jugador del Barça, que darrerament havia jugat al Budyonkor de l'Uzbekistan i dos clubs grecs, l'Olympiacos i l'AEK d'Atenes.

Rivaldo va afirmar a la fi del partit que es creu amb prou forma física per jugar aquest torneig de l'estat de São Paulo, i també per arribar a la propera lliga brasilera. "El futbol brasiler ha canviat, ara et fan marcatges similars als d'Europa, amb un home sempre a sobre teu. Abans no era així, però crec que estic bé i vull seguir jugant", ha afirmat.

stats