FUTBOL
Esports Futbol 31/05/2012

Ronaldinho rescindeix judicialment el seu contracte amb el Flamengo

El davanter brasiler, a qui el club s'estava plantejant fer fora per indisciplina, ha rebut una autorització judicial per desvincular-se contractualment de l'entitat brasilera sense haver de pagar cap multa

Efe
1 min
Ronaldinho entrenant amb el Flamengo

Rio de JaneiroRonaldinho se'n va del Flamengo. "Ronaldinho deixa de ser jugador del Flamengo. El seu contracte ha sigut rescindit judicialment", ha afirmat l'advocada del futbolista. L'exblaugrana ha rebut aquest dijous l'autorització judicial que esperava per poder desvincular-se del club brasiler sense penalització. A Ronnie, que ha al·legat que fa mesos que el club no li paga part del seu salari, li deuen, segons els seus càlculs, uns 16 milions d'euros.

La mesura, però, és encara provisional i el Flamengo té dret a apel·lar, si ho vol. De fet, Rafael Piro, vicepresident jurídic de l'entitat brasilera, ha afirmat que s'està preparant un recurs. I és que l'entitat de Rio de Janeiro està molesta pel rendiment del jugador, i més després d'haver faltat a diversos entrenaments aquesta setmana.

stats