Futbol internacional
Esports Futbol 12/11/2011

Ronaldo critica que es parli d'haver aixecat el dit del mig i no de l'ús de punters làser

"I dels làsers que m'apuntaven als ulls? Ningú parla d'això, parlen del gest. Ells fan això, jo faig un gest, i tots volen parlar malament de mi", ha dit el portuguès

Efe
2 min
Ronaldo, durant el partit entre Bòsnia i Portugal

LisboaCristiano Ronaldo, capità de la selecció portuguesa de futbol, ha criticat que es parli més del seu gest d'aixecar el dit del mig que dels punters làser que van utilitzar alguns aficionats bosnians per molestar-lo durant el partit d'aquest divendres.

"I dels làsers que m'apuntaven als ulls, dels cinc làsers als ulls? Ningú parla d'això, parlen del gest. Ells fan això, jo faig un gest, i tots volen parlar malament de mi", ha comentat amb resignació el futbolista portuguès després de l'empat a zero aconseguit contra Bòsnia fora de casa.

En declaracions recollides aquest dissabte pels mitjans portuguesos, Ronaldo es va referir així al que va passar dijous mentre s'entrenava amb la resta dels seus companys, quan va aixecar el dit cor i el va dirigir cap al lloc des d'on l'apuntaven amb un punter làser.

Aquest divendres, durant el partit, el jugador del Reial Madrid va ser apuntat de nou en diverses ocasions amb aquests mateixos punters, als quals s'hi van sumar continus càntics a favor del blaugrana Leo Messi, el seu màxim rival en la lluita per ser considerat el millor del món.

"Vaig intentar estar tranquil tot el partit perquè ja sabia que si feia alguna cosa pom'emportava una cartolina groga, i m'intentaven perjudicar perquè no jugués el segon partit (per acumulació de targetes)", ha explicat el davanter.

Ronaldo s'ha mostrat molt crític amb l'estat del terreny de joc, tal com van fer la Federació Portuguesa de Futbol i el seu seleccionador, Paulo Bento. "Si la gespa ha complicat el partit? Allò no era herba, era un hort. Però bé, ja sabíem que anàvem a jugar a un hort molt complicat, ho hem fet bé, hem tingut quatre oportunitats per marcar i ells només una al minut 80 ", ha considerat el capità lusità.

També ha destacat que la seva selecció "ha d'assumir sempre el favoritisme" i demostrar la seva superioritat al camp, una actitud que ha de repetir dimarts que ve a Lisboa, quan es juga la tornada del partit contra Bòsnia, en el qual es decidirà quin dels dos equips accedeix a l'Eurocopa 2012.

stats