Vila-real
Esports Futbol 23/01/2011

Rossi manté el Vila-real a la tercera posició (2-1)

Rossi ha anotat els dos gols del conjunt de La Plana gràcies a dues assistències de Santi Cazorla, en un partit on el porter donostiarra Bravo ha evitat una golejada

Redacció
2 min
Giuseppe Rossi celebra un dels gols contra la Reial Societat

Vila-realL'italià Giuseppe Rossi, autor dels dos gols del Vila-real, manté el seu equip tercer a la classificació després que els castellonencs superessin una Reial Societat que ha plantat cara i s'ha avançat al marcador. El jugador ha aprofitat les assistències de Cazorla, l'altre artífex de la victòria dels groguets.

El partit ha començat de cara per la Reial Societat, que s'ha avançat a la mitja hora de joc gràcies a un gol de Mikel Aranburu, que ha pogut rematar de cap una bona centrada des de Llorente, també amb el cap, des de l'esquerra de l'àrea. Fins aleshores, el Vila-real tocava la pilota i dominava el partit tot i que sense crear ocasions mentre que els donostiarres creaven perill al contraatac.

El gol no va canviar els esquemes del partit, i el Vila-real continuava portant la iniciativa; tot i que els locals topaven contra el porter de la Reial Societat, Bravo, que malgrat encaixar dos gols ha estat el millor dels visitants.

Poc abans del descans, Cazorla assistia per Rossi des del mig del camp perquè l'italià encarés el porter i, ara sí, el pogués superar. Amb empat a 1 s'arribava al descans, i als 2 minuts de la represa, novament la societat Cazorla-Rossi consumava la remuntada del Vila-real.

Els locals haguessin pogut ampliar l'avantatge, però el pal i la bona actuació de la defensa donostiarra ho han impedit.

Amb aquest resultat el Vila-real manté la tercera posició, amb 2 punts d'avantatge sobre el València i 5 sobre l'Espanyol.

Vila-real 2 – Reial Societat 1

VILA-REAL: Diego López, Mario, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Bruno, Borja Valero (Cicinho, 85'), Cani (Marchena, 77'), Cazorla, Rossi i Marco Rubén.

REIAL SOCIETAT: Bravo, Estrada, Ansotegui, Markel (Sarpong, 56') Mikel González, Rivas (Illarra, 81'), Labaka, Xavi Prieto, Aranburu, Griezman i Llorente (Tamudo, 56').

GOLS: 0-1 (30') Aranburu. 1-1 (40') Rossi. 2-1 (46') Rossi.

ÀRBITRE: Muñiz Fernández (col·legi asturià). Targetes grogues a Cani, Xabi Prieto, Aranburu, Sarpong i Mikel

ESTADI: El Madrigal, uns 15.000 espectadors.

stats