Futbol internacional
Esports Futbol 16/07/2012

Rússia confirma el fitxatge de Fabio Capello com a seleccionador

L'italià firmarà per dues temporades i substitueix l'holandès Dick Advocat, que va deixar el càrrec després de l'Eurocopa, on el combinat rus va caure a la primera fase

Efe
1 min

MoscouEl tècnic italià Fabio Capello ha estat designat aquest dilluns nou seleccionador de Rússia en substitució de l'holandès Dick Advocat, que va deixar el càrrec després de l'Eurocopa, on el combinat rus va caure a la primera fase.

"Avui (aquest dilluns) s'ha pres la decisió de designar l'italià Fabio Capello per al lloc d'entrenador de la selecció russa de futbol", ha assegurat Nikita Simonian, president interí de la Unió de Futbol de Rússia (UFR), segons l'agència oficial Itar-Tass.

Simonian ha comentat que "aviat Capello i els seus representants vindran a Moscou per tancar definitivament les condicions del contracte i signar". Un fet que el president interí "creu que passarà dimecres o dijous".

Segons la premsa esportiva russa, Capello, de 66 anys, signarà un contracte per dues temporades amb la UFR a raó de 5-6 milions de dòlars per any.

La UFR vol que el nou seleccionador classifiqui el combinat nacional per al Mundial del Brasil del 2014, ja que Rússia s'ha perdut els últims dos Mundials i va ser una de les grans decepcions d'aquesta última Eurocopa.

stats